REMISS

Då har jag varit hos läkaren som klämt och känt . Känns konstigt när folk pillar en bakom örat , har ju ingen känsel sen operationen och när läkaren säger - nu trycker jag, så tänker jag -  Eh, när börjar du ?
Men i alla fall, knutan är ca 1 cm stor och ska definitivt undersökas så en remiss är iväg skickad till öron hals mottagningen.
Så nu är det bara att vänta på kallelse dit och sen börjar köret igen med att boka AV och boka OM kunder . Men JAG är viktigare nu så det får bli som det blir helt enkelt.
Kommer ihåg hur stressande det var sist , att hålla på och ändra i min kalender hela tiden när jag fick tider till div undersökningar. Fast det är klart då skulle vi iväg på en månads semester till Los Angeles mitt i allt också så det var redan korvstoppning i kalendern för den sakens skull och hålla på och flytta runder på alla och försöka få ihop allt INNAN man åkte plus alla undersökningar krävde lite energi.
Känns lite lugnare nu :)
Ja, nu kan det inte gå fort nog och man kommer väl springa och glo i postlådan nästa vecka  femtielva gånger om dagen och bara vänta .
Men nu är bollen i rullning och det är bara att låta den rulla ......

Inga kommentarer:

AMERIKA BESÖK

Hinner inte riktigt med bloggen nu för tiden Har amerika besök just nu Lisa och Seth som jag jobbade hos i Los Angeles för 27 år sen är o...